Met de fysiotherapeut bent u snel weer in beweging
Bezoek onze locatie
Eerste Zeine 120 Waalwijk
Stuur ons een e-mail
info@fysiotherapie-elegance.nl
Whatsapp
06-11919425

Sponsor van het BeterBoek

Wij nemen deel aan het maatschappelijke zorgproject “Het BeterBoek” voorde kinderafdeling en dagbehandeling in het Ziekenhuis Elisabeth Tweesteden Ziekenhuis te Tilburg en Waalwijk.
Een ziekenhuisopname is voor een kind een ingrijpende gebeurtenis. Zeker voor heel jonge kinderen. Een goede voorbereiding en begeleiding kunnen veel angst en onzekerheid wegnemen. Het BeterBoek helpt hierbij. Mede dankzij onze deelname krijgen kinderen die opgenomen of behandeld worden gratis Het BeterBoek van Bureau Méteau uitgereikt!

Patientervaringsonderzoek

Voor onze praktijk is de kwaliteit van de fysiotherapeutische zorg zeer belangrijk en wij toetsen deze kwaliteit dan ook continu. Wij streven er naar om de kwaliteit van zorg voor de patiënt te verbeteren. Uw ervaring als patiënt is hierin van essentieel belang!
Read More

Werkzaamheden parkeer gelegenheid

Zoals al wel bekend is zijn ze druk bezig met het vernieuwen van de parkeerplaats aan de Eerste zeine. We hopen de parkeerplaats binnen nu en 2 weken weer in gebruik te nemen. Voor mensen met een invalide-parkeerplaats is er 1 plek aan zijkant van de ingang van het gebouw. Verder kun je langs het gebouw parkeren en wanneer je helemaal door rijdt naar achter.

Excuses voor het ongemak.

Samenwerking Spartanova

Via een wetenschappelijk onderbouwd systeem worden jou blessure gevoelige punten bloot gestelt en kunnen we via een daarvoor speciaal opgestelt oefenprogramma voorkomen dat u als sporter in de toekomst een blessure oploopt.

Wil je meer weten kun je altijd contact opnemen door te bellen of te mailen naar onze Praktijk of neem alvast een kijkje op de site van Spartanova

http://www.spartanova.com/index.html

Fysiovergoeding 2013

Wat verandert er volgend jaar rond fysiotherapie?

De vergoeding voor fysiotherapie in 2013 uit de basisverzekering wordt niet verder beperkt ten opzicht van 2012. De vergoeding is nu al beperkt tot mensen die een bepaalde aandoening hebben die op een lijst staat. Mensen met deze aandoeningen moeten de eerste 20 behandelingen uit de aanvullende verzekering betalen of deze kosten voor eigen rekening nemen. Wij raden u aan om een goede aanvullende verzekering te nemen, dan vergoedt de aanvullende verzekering zowel die eerste 20 behandelingen als de behandeling van aandoeningen die niet op de lijst staan.

Read More

Geen centje pijn in 2012

29-10-2012 – Jaarlijks gaan ongeveer 3 miljoen mensen naar de fysiotherapeut. Kortweg kan worden gesteld dat fysiotherapie beperkt wordt vergoed vanuit de basisverzekering. Een goede aanvullende verzekering, waarin voldoende behandelingen fysiotherapie zijn opgenomen, is daarom aan te raden!
Read More

Fysiotherapie zonder verwijzing

18-05-2012 – Vanaf 1 januari 2006 mag iedereen met een gezondheidsprobleem zonder verwijzing van huisarts of specialist rechtstreeks naar de fysiotherapeut.

Indien u zich bij onze praktijk aanmeldt zonder verwijzing van uw huisarts of specialist wordt u binnen een week ingeland voor screening en onderzoek bij één van onze fysiotherapeuten.

Read More

What’s App

Wij zullen vanaf heden bereikbaar zijn via What’s app.
Via 0611919425 kun je bij ons terecht voor advies, afspraken maken of annuleren.
Het nummer is niet bedoeld voor telefonisch contact dan willen wij u verwijzen naar ons vaste nummer 650700.

Team Elegance.