Beweegprogramma

Bewegen bij kanker

Behandeling van kanker gaat vaak gepaard met bijwerkingen zoals een verslechtering van de conditie en extreme vermoeidheid, welke tot lang na de behandeling kunnen aanhouden. Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat meer bewegen en het opbouwen van conditie een positieve bijdrage levert aan de kwaliteit van leven en het vertragen van de aandoening. Daarom is er een specifiek beweegprogramma ontwikkeld voor (ex)kankerpatiënten.

Doelstelling

We willen uw kwaliteit van leven optimaliseren door uw conditie en spierkracht te verbeteren, uw vermoeidheid te verminderen en contact met lotgenoten te faciliteren.

Plan van aanpak

Na een individuele intake stelt u samen met een gespecialiseerde fysiotherapeut een programma op. Enerzijds willen we een zo groot mogelijk resultaat boeken, daarnaast staat voorop dat u plezier heeft in de training.

Tijd & tarief

Het programma omvat een individuele intake, 3 maanden groepstraining (2x per week), gevolgd door 6 maanden groepstraining (1x per week). Elke 3 maanden vindt een individuele evaluatie plaats, waarin specifieke metingen worden verricht om de voortgang en vervolgdoelen te bepalen. Het programma wordt voor het grootste deel vergoed via uw zorgverzekeraar.

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op!

Bekijk meer diensten

Kom jij ons team versterken?

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn altijd op zoek naar gepassioneerde therapeuten die ons team willen versterken.

Beordeeld met een 9.4!

Lees hier de Zorgkaart reviews

"Super tevreden . Samen met Jesse een plan gemaakt nadat Jesse t hele verslag had gelezen van mijn arts in t ziekenhuis met vallen en opstaan heb ik mijn doel bereikt. Er stond een jaar voor en wij hebben t gehaald. Voor vragen mocht ik altijd binnen lopen. Jesse je bent een topper dankjewel, ook voor mijn schema die ik kan uitbreiden in de sportschool en dat de deur voor mij open blijft staan voor als ik ergens tegen aan loop en dat ik altijd even bij je terecht kan als dat nodig mocht zijn.."
"Ze was vriendelijk, ze luisterende goed. Ze was netjes en correct en heel behulpzaam."
"Vriendelijk, direct de juiste diagnose, goed netwerk met andere specialisten. Snel geholpen met een resultaat dat heter is dan ik ooit had verwacht!"
"Uitstekende praktijk, Ik kon er snel terecht, uitstekende behandeling. Prima begeleiding Een aanrader."
"Super fijn geholpen door Sanne. Communicatie was super en het plan van aanpak voor ons dochtertje ook. Mochten we het weer nodig hebben komen wij zeker terug."
"Erg goed begeleid. Het was fijn om erheen te gaan en bezig te zijn met sterker worden en conditie op te bouwen. Er werd altijd samen gezocht naar een ander moment als de een of de ander niet kon op de vaste uren. Hierdoor veel therapeuten leren kennen en ze zijn allemaal kundig maar ook gezellig."
"Behandeling door fysio ivm heupklachten .. Professionele , Klantvriendelijke benadering en uitermate deskundig …"
"Jesse heeft vanaf het begin aangegeven wat hij voor ogen had: "goed communiceren dat gaat je stimuleren".......zei hij altijd op 'n prettige manier en dat is meer dan gelukt. Ik heb er nooit de brui aangegeven, ben er nooit met tegenzin heen gegaan. Ook tijdens z'n vakantie of 'n dagje vrij wist hij de boodschap over te brengen bij z'n collega's."
"De klachten die ik had werden zeer serieus genomen. Mijn fysiotherapeut was altijd eerlijk, ook als bleek dat er even wat minder progressie was. Wanneer ik iets eng vond om te doen, hielp mijn fysiotherapeut mij hier doorheen."

Contact

Heeft u vragen neem dan contact op via de mail, telefoon of stuur ons een WhatsApp

Praktijk
Eerste Zeine 120, 5144 AM Waalwijk
James Wattlaan 9, 5151 DP Drunen

Waalwijk

Drunen