Over ons

Ons doel is om iedereen te helpen om zo goed mogelijk te bewegen met de capaciteiten van zijn of haar lichaam. Het team van Fysiotherapie Elegance bestaat uit hooggekwalificeerde medewerkers.

Specialisten in beweging.

Wij zijn ‘specialisten in beweging’: wij helpen u in beweging te blijven. We willen zelf ook in beweging blijven door innovatief te zijn in ons vakgebied. Onderstaande bedrijfsmissie en -visie geven ons daarbij richting.
Missie
Door de juiste diagnose, een goede behandeling én gerichte kennisverschaffing zorgen wij dat u het plezier in bewegen terugkrijgt en behoudt.
Visie
Wij streven ernaar u pijnloos en gezond bewegend door het leven laten gaan. Wij bereiken dat door voorop te lopen in technieken om diagnoses te stellen, behandelingen te verrichten en u kennis te verschaffen.
Kernwaarden
Gemeenschappelijke verantwoordelijkheid
Wij zijn ervan overtuigd dat we vanuit een gemeenschappelijke verantwoordelijkheid het beste resultaat bereiken. We luisteren naar uw klacht, stellen een diagnose vast waarna wij de benodigde disciplines bij elkaar zoeken en ze aan elkaar verbinden. In elke stap van uw behandeling wordt u uiteraard uitgebreid geïnformeerd over het hoe en waarom en laten wij u zien wat u zelf kunt doen om van uw klachten af te komen.
Professionaliteit
Ons team bestaat uit gepassioneerde en gedreven fysiotherapeuten met ieder zijn of haar eigen specialismen. Kwaliteit is voor ons prioriteit. Wij leveren kwaliteit door op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en toe te passen in ons vakgebied. Ons hoge kwaliteitsniveau bereiken wij door bijscholing, regelmatig overleg, intervisie, kennisoverdracht en teambuilding.
Aandacht & Plezier
Wat al onze fysiotherapeuten drijft is: mensen helpen. Wij hebben tijdens de behandeling aandacht voor u als mens, wij zijn niet alleen gericht op uw klachten. We stellen alles in staat om uw behandeling zo aangenaam mogelijk te maken en daarbij ook plezier te hebben.

Ons team

Bekijk hieronder het team en de specialisme van onze therapeuten

Tobias Besteman
Fysiotherapeut, shockwave, hyperventilatie
Saskia IJsseldijk
Fysiotherapeut, sportfysiotherapeut, echografie, shockwave, dry needling
Anouk Gommers
Fysiotherapeut, kinderfysiotherapeut io, shockwave
Jesse Verduijn
Fysiotherapeut, neurologische klachten, claudicatio intermittens (etalagebenen), COPD, fracturen
Sjoerd Pellis
Fysiotherapeut, sportfysiotherapeut, dry needling, echografie, shockwave, fracturen
Sanne Klerx
Fysiotherapeut, kinderfysiotherapeut, kinderbekkenfysiotherapeut, baby's, zwemmen, schrijfproblematiek, basis veiligheidskunde
Monique Maas
Fysiotherapeut, revalidatie totale knie-heup prothese, shockwave, echografie, dry needling,
Bas Bertens
Fysiotherapeut, peesklachten, revalidatie trainingen (oefentherapie), knie, voorste kruisband, echografie, shockwave, EPTE, lifestylecoach
Bernadette de Bie
Receptioniste
Solange van Dongen-Hermans
Receptioniste

Kom jij ons team versterken?

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn altijd op zoek naar gepassioneerde therapeuten die ons team willen versterken.

Beordeeld met een 9.4!

Lees hier de Zorgkaart reviews

"Super tevreden . Samen met Jesse een plan gemaakt nadat Jesse t hele verslag had gelezen van mijn arts in t ziekenhuis met vallen en opstaan heb ik mijn doel bereikt. Er stond een jaar voor en wij hebben t gehaald. Voor vragen mocht ik altijd binnen lopen. Jesse je bent een topper dankjewel, ook voor mijn schema die ik kan uitbreiden in de sportschool en dat de deur voor mij open blijft staan voor als ik ergens tegen aan loop en dat ik altijd even bij je terecht kan als dat nodig mocht zijn.."
"Ze was vriendelijk, ze luisterende goed. Ze was netjes en correct en heel behulpzaam."
"Vriendelijk, direct de juiste diagnose, goed netwerk met andere specialisten. Snel geholpen met een resultaat dat heter is dan ik ooit had verwacht!"
"Uitstekende praktijk, Ik kon er snel terecht, uitstekende behandeling. Prima begeleiding Een aanrader."
"Super fijn geholpen door Sanne. Communicatie was super en het plan van aanpak voor ons dochtertje ook. Mochten we het weer nodig hebben komen wij zeker terug."
"Erg goed begeleid. Het was fijn om erheen te gaan en bezig te zijn met sterker worden en conditie op te bouwen. Er werd altijd samen gezocht naar een ander moment als de een of de ander niet kon op de vaste uren. Hierdoor veel therapeuten leren kennen en ze zijn allemaal kundig maar ook gezellig."
"Behandeling door fysio ivm heupklachten .. Professionele , Klantvriendelijke benadering en uitermate deskundig …"
"Jesse heeft vanaf het begin aangegeven wat hij voor ogen had: "goed communiceren dat gaat je stimuleren".......zei hij altijd op 'n prettige manier en dat is meer dan gelukt. Ik heb er nooit de brui aangegeven, ben er nooit met tegenzin heen gegaan. Ook tijdens z'n vakantie of 'n dagje vrij wist hij de boodschap over te brengen bij z'n collega's."
"De klachten die ik had werden zeer serieus genomen. Mijn fysiotherapeut was altijd eerlijk, ook als bleek dat er even wat minder progressie was. Wanneer ik iets eng vond om te doen, hielp mijn fysiotherapeut mij hier doorheen."

Contact

Heeft u vragen neem dan contact op via de mail, telefoon of stuur ons een WhatsApp

Praktijk
Eerste Zeine 120, 5144 AM Waalwijk
James Wattlaan 9, 5151 DP Drunen

Waalwijk

Drunen