Fysiotherapie Elegance
Samen in beweging

Ontdek de kracht van samenwerking bij onze fysiotherapiepraktijk. Wij zijn toegewijd aan het verbeteren van uw fysieke welzijn door middel van deskundige zorg en een gezamenlijke inspanning

Voor elke klacht de juiste behandeling

Fysiotherapie

Ons doel is om iedereen te helpen om zo goed mogelijk te bewegen, rekening houdend met de grenzen van zijn of haar lichaam. Het team van Fysiotherapie Elegance bestaat uit hooggekwalificeerde professionals. Ze hebben allemaal een eigen specialisatie binnen de fysiotherapie.

Shockwave

Shockwave therapie, ook wel Extracorporale Shockwave of ESWT genoemd, is een behandeltechniek waarbij krachtige drukgolven worden toegepast op de aangedane plek. De drukgolven worden met een behandelkop precies gericht op het te herstellen weefsel. De energie die hierbij vrijkomt, stimuleert het genezingsproces van het weefsel.

Kinder Fysiotherapie

De motorische ontwikkeling verschilt per kind. De kinderfysiotherapeut van Elegance luistert naar uw kind en u als ouder om uw hulpvraag te begrijpen. Door een grondig onderzoek en het gebruik van tests of metingen wordt de hulpvraag geëvalueerd. Vervolgens maken we samen met u en uw kind een behandelplan dat bij jullie past.

Wij geloven in beweging

Wij geloven dat bij veel klachten beweging de oplossing is. Daarom kijken wij vanuit dat oogpunt naar wat mogelijk is om uw klacht te behandelen. Wij kijken naar wat wel kan in plaats van wat niet kan.

Beordeeld met een 9.4!

Lees hier de Zorgkaart reviews

"Super tevreden . Samen met Jesse een plan gemaakt nadat Jesse t hele verslag had gelezen van mijn arts in t ziekenhuis met vallen en opstaan heb ik mijn doel bereikt. Er stond een jaar voor en wij hebben t gehaald. Voor vragen mocht ik altijd binnen lopen. Jesse je bent een topper dankjewel, ook voor mijn schema die ik kan uitbreiden in de sportschool en dat de deur voor mij open blijft staan voor als ik ergens tegen aan loop en dat ik altijd even bij je terecht kan als dat nodig mocht zijn.."
"Ze was vriendelijk, ze luisterende goed. Ze was netjes en correct en heel behulpzaam."
"Vriendelijk, direct de juiste diagnose, goed netwerk met andere specialisten. Snel geholpen met een resultaat dat heter is dan ik ooit had verwacht!"
"Uitstekende praktijk, Ik kon er snel terecht, uitstekende behandeling. Prima begeleiding Een aanrader."
"Super fijn geholpen door Sanne. Communicatie was super en het plan van aanpak voor ons dochtertje ook. Mochten we het weer nodig hebben komen wij zeker terug."
"Erg goed begeleid. Het was fijn om erheen te gaan en bezig te zijn met sterker worden en conditie op te bouwen. Er werd altijd samen gezocht naar een ander moment als de een of de ander niet kon op de vaste uren. Hierdoor veel therapeuten leren kennen en ze zijn allemaal kundig maar ook gezellig."
"Behandeling door fysio ivm heupklachten .. Professionele , Klantvriendelijke benadering en uitermate deskundig …"
"Jesse heeft vanaf het begin aangegeven wat hij voor ogen had: "goed communiceren dat gaat je stimuleren".......zei hij altijd op 'n prettige manier en dat is meer dan gelukt. Ik heb er nooit de brui aangegeven, ben er nooit met tegenzin heen gegaan. Ook tijdens z'n vakantie of 'n dagje vrij wist hij de boodschap over te brengen bij z'n collega's."
"De klachten die ik had werden zeer serieus genomen. Mijn fysiotherapeut was altijd eerlijk, ook als bleek dat er even wat minder progressie was. Wanneer ik iets eng vond om te doen, hielp mijn fysiotherapeut mij hier doorheen."

Het begint met een gesprek

Weet u niet of u bij ons aan het juiste adres bent om geholpen te worden? U kan altijd even bellen. Onze receptionisten staan u graag te woord en kunnen verder met u kijken om een afspraak in te plannen

Ons team

Bekijk hieronder het team en de specialisme van onze therapeuten

Tobias Besteman
Fysiotherapeut, shockwave, hyperventilatie
Saskia IJsseldijk
Fysiotherapeut, sportfysiotherapeut, echografie, shockwave, dry needling
Anouk Gommers
Fysiotherapeut, kinderfysiotherapeut io, shockwave
Jesse Verduijn
Fysiotherapeut, neurologische klachten, claudicatio intermittens (etalagebenen), COPD, fracturen
Sjoerd Pellis
Fysiotherapeut, sportfysiotherapeut, dry needling, echografie, shockwave, fracturen
Sanne Klerx
Fysiotherapeut, kinderfysiotherapeut, kinderbekkenfysiotherapeut, baby's, zwemmen, schrijfproblematiek, basis veiligheidskunde
Monique Maas
Fysiotherapeut, revalidatie totale knie-heup prothese, shockwave, echografie, dry needling,
Bas Bertens
Fysiotherapeut, peesklachten, revalidatie trainingen (oefentherapie), knie, voorste kruisband, echografie, shockwave, EPTE, lifestylecoach
Bernadette de Bie
Receptioniste
Solange van Dongen-Hermans
Receptioniste

Kom jij ons team versterken?

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn altijd op zoek naar gepassioneerde therapeuten die ons team willen versterken.

Veel gestelde vragen

Wat kan ik verwachten tijdens mijn eerste afspraak bij de fysiotherapeut?

Tijdens uw eerste afspraak zal de fysiotherapeut een uitgebreide intake uitvoeren om uw klachten en medische geschiedenis te beoordelen. Vervolgens zal er een lichamelijk onderzoek worden uitgevoerd om de oorzaak van uw klachten vast te stellen en een behandelplan op te stellen.

Heb ik een verwijzing nodig van een huisarts voor fysiotherapie?

In de meeste gevallen heeft u geen verwijzing nodig van een huisarts om een afspraak te maken bij een fysiotherapeut. U kunt direct contact opnemen met een praktijk voor een afspraak. Echter, sommige zorgverzekeraars kunnen een verwijzing vereisen voor vergoeding van de behandeling. Neem contact op met uw zorgverzekeraar voor meer informatie.

Hoe lang duurt een fysiotherapiebehandeling?

De duur van een fysiotherapiebehandeling kan variëren afhankelijk van de aard en ernst van de klacht, evenals het behandelplan dat wordt opgesteld door de fysiotherapeut. Gemiddeld duurt een behandeling 30 minuten.

Voor welke klachten kan ik bij een fysiotherapeut terecht?

Fysiotherapeuten behandelen een verscheidenheid aan klachten, waaronder blessures aan spieren, pezen, gewrichten en botten, maar ook neurologische aandoeningen, ademhalingsproblemen en chronische pijn. Voor specifieke klachten en behandelmogelijkheden kunt u het beste contact opnemen met een fysiotherapeut.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Het aantal benodigde behandelingen hangt af van verschillende factoren, waaronder de aard en ernst van uw klachten, uw reactie op de therapie en uw doelen voor herstel. Uw fysiotherapeut zal een behandelplan opstellen en de frequentie en duur van de behandelingen met u bespreken.

Nog vragen?

Neem dan contact met ons op

Contact

Heeft u vragen neem dan contact op via de mail, telefoon of stuur ons een WhatsApp

Praktijk
Eerste Zeine 120, 5144 AM Waalwijk
James Wattlaan 9, 5151 DP Drunen

Waalwijk

Drunen