Met de fysiotherapeut bent u snel weer in beweging
Bezoek onze locatie
Eerste Zeine 120 Waalwijk
Stuur ons een e-mail
info@fysiotherapie-elegance.nl
Whatsapp
06-11919425

Start

Na de eerste afspraak start de behandeling met een unieke behandeltechniek die bestaat uit een handmatige, krachtige massage van het spierweefsel en spierkapsel rond de gewrichten. Deze behandeltechniek heeft een sneller en langduriger resultaat dan de klassieke fysiotherapeutische massage en behandeling met apparaten.

Behandelingen

Iedere behandeling duurt circa 30 minuten en ervoor of erna kan er op instructie van de fysiotherapeut gebruik gemaakt worden van de aanwezige trainingsapparatuur.

De fysiotherapeuten bij Elegance behandelen altijd op basis van 6 basisprincipes. Deze zijn:

Persoonlijke aanpak

We stellen uw behandelprogramma op aan de hand van uw individuele behoeften. Daarnaast behandelen we u zoals we zelf ook behandeld zouden willen worden.

Totaalaanpak

Wij onderzoeken, behandelen en verschaffen kennis over uw gehele bewegingsapparaat (het hele lichaam). Wij beperken ons niet tot het letsel zelf, zodat eventuele andere aanwezige beperkingen ook worden onderzocht en behandeld. We willen daarmee nieuwe klachten in de toekomst voorkomen.

Combinatie van juiste apparatuur en handwerk

Door middel van apparatuur en handwerk stellen wij de juiste diagnoses en verrichten wij de juiste behandelingen. Apparatuur gaat waar handwerk niet in kan kijken, en handwerk van experts brengt wat apparatuur niet kan bieden. We zoeken altijd naar de optimale combinatie!

Balans tussen belasting en belastbaarheid

We maken voor u een uitgebreid rek- en trainingsprogramma op maat. Dit programma herstelt de balans tussen belasting en belastbaarheid. We maken voor het rek- en trainingsprogramma gebruik van geschikte trainingsapparatuur.

Continue kwaliteit

Al onze fysiotherapeuten zijn ingeschreven in het BIG-register, lid van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie en de Vereniging voor Vrijgevestigde Fysiotherapeuten. De praktijk is opgenomen in het kwaliteitsregister van het KNGF. Al onze fysiotherapeuten volgen nascholing en extra cursussen om op de hoogte te blijven van ontwikkelingen in het vakgebied.

Therapie met een lach

Al kan de reden van een bezoek aan de fysiotherapeut niet altijd even leuk zijn. Wij doen ons werk graag en helpen u dan ook altijd van harte. Dit zorgt ervoor dat wij u tijdens de therapie u altijd met een lach van dienst zijn.

.