Met de fysiotherapeut bent u snel weer in beweging
Bezoek onze locatie
Eerste Zeine 120 Waalwijk
Bel ons
0416 - 650700
Stuur ons een e-mail
info@fysiotherapie-elegance.nl
Whatsapp
06-11919425

Wij

Dit zijn wij. Het team van Elegance dat altijd op de hoogte van de nieuwste technieken en de meest technische nieuwtjes in fysioland is. We zijn een jong team dat het liefst de hele dag rondloopt met een lach op ons gezicht. We hebben allemaal onze eigen kwaliteiten en karaktertrekken, meer daarover vind u hieronder.

Saskia van der Stelt-IJsseldijk

Saskia van der Stelt-IJsseldijk

Fysiotherapeut, Sportfysiotherapeut

Saskia is officieel fysiotherapeut én registerpodoloog. Daarnaast heeft ze veel verschillende specialisaties, lacht ze altijd en is ze de eigenaar van Fysiotherapie Elegance.

Lees meer
Bart Roijers

Bart Roijers

Fysiotherapeut

Bart is 27 lentes jong, houdt van reizen en is in 2016 afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Hij heeft verschillende specialisaties en blijft altijd bijleren.

Lees meer
Bas Bertens

Bas Bertens

Fysiotherapeut

Bas is meestal te vinden bij onze vestiging Fysiotherapie Feelgood in Udenhout. Bart is sinds 2011 fysiotherapeut. Hij heeft verschillende specialisaties. Bas kan niet stilzitten.

Lees meer
Wouter Smeets

Wouter Smeets

Fysiotherapeut, Manueel therapeut

Wouter Smeets is sinds 2013 fysiotherapeut. Hij is gespecialiseerd in Manuele Therapie, EPTE, Shockwave en Echografie. En is ook nog fitness instructeur!

Lees meer
Solange van Dongen-Hermans

Solange van Dongen-Hermans

Receptioniste

Solange is onze receptioniste en manusje van alles. Haar taak 'u verwelkomen en verder helpen' vindt ze de belangrijkste.

Lees meer
Sanne Klerx

Sanne Klerx

Fysiotherapeut, Kinderfysiotherapeut

Sanne is in 2014 afgestudeerd als fysiotherapeut. Ze is bij ons gestart als kinderfysiotherapeut in opleiding. Ze hoopt in juni 2018 haar diploma kinderfysiotherapie te ontvangen.

Lees meer
Judith van der Heijden

Judith van der Heijden

Fysiotherapeut

Judith is in 2015 als fysiotherapeut afgestudeerd. Fysiotherapie is haar 2e carrière. Judith begeleidt het therapeutisch zwemmen.

Lees meer