Met de fysiotherapeut bent u snel weer in beweging
Bezoek onze locatie
Eerste Zeine 120 Waalwijk
Stuur ons een e-mail
info@fysiotherapie-elegance.nl
Whatsapp
06-11919425

Op maandag 11 september 2017 openen Maartje van Kleef en Ilvy Pluk een ergotherapiepraktijk, genaamd ‘Samen Sterk Ergotherapie Waalwijk’. De praktijk is ontstaan in samenwerking met fysiotherapiepraktijk ‘Elegance’ en is gevestigd aan de Eerste Zeine 120 te Waalwijk.

Samen Sterk Ergotherapie Waalwijk is gericht op het behandelen van mensen met een beperking in de thuissituatie. Ze kijken samen met u hoe u zo lang mogelijk zelfstandig thuis kan blijven wonen en hoe de participatie in de maatschappij vergroot kan worden. Hierbij gaat het niet alleen om het zelfstandig kunnen wassen en aankleden of douchen en het zelfstandig kunnen koken, maar ook het zelfstandig boodschappen doen met bijvoorbeeld een scootmobiel en het uitvoeren van hobby’s. Daarnaast kijken ze naar hoe uw mantelzorg ontlast kan worden en geven ze hier adviezen over.

Als u vragen heeft voor ons of wil weten wat wij voor u kunnen betekenen, gaan ze hierover graag met u in gesprek. Ze komen aan huis in de omgeving van Waalwijk (onder andere Sprang Capelle, Kaatsheuvel, Waspik, ‘s Gravenmoer, Raamsdonksveer, Hank, Dussen, Meeuwen, Eethen, Wijk en Aalburg, Heusden, Vlijmen, Nieuwkuijk en Drunen) Natuurlijk is het ook mogelijk om naar de praktijk te komen. Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen.