Met de fysiotherapeut bent u snel weer in beweging
Bezoek onze locatie
Eerste Zeine 120 Waalwijk
Stuur ons een e-mail
info@fysiotherapie-elegance.nl
Whatsapp
06-11919425

Specialisten in beweging.

Wij zijn ‘specialisten in beweging’: wij helpen u in beweging te blijven. We willen zelf ook in beweging blijven door innovatief te zijn in ons vakgebied. Onderstaande bedrijfsmissie en -visie geven ons daarbij richting.

Missie

Door de juiste diagnose, een goede behandeling én gerichte kennisverschaffing zorgen wij dat u het plezier in bewegen terugkrijgt en behoudt.

Visie

Wij streven ernaar u pijnloos en gezond bewegend door het leven laten gaan. Wij bereiken dat door voorop te lopen in technieken om diagnoses te stellen, behandelingen te verrichten en u kennis te verschaffen.

Kernwaarden

Gemeenschappelijke verantwoordelijkheid

Wij zijn ervan overtuigd dat we vanuit een gemeenschappelijke verantwoordelijkheid het beste resultaat bereiken. We luisteren naar uw klacht, stellen een diagnose vast waarna wij de benodigde disciplines bij elkaar zoeken en ze aan elkaar verbinden. In elke stap van uw behandeling wordt u uiteraard uitgebreid geïnformeerd over het hoe en waarom en laten wij u zien wat u zelf kunt doen om van uw klachten af te komen.

Professionaliteit

Ons team bestaat uit gepassioneerde en gedreven fysiotherapeuten met ieder zijn of haar eigen specialismen. Kwaliteit is voor ons prioriteit. Wij leveren kwaliteit door op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en toe te passen in ons vakgebied. Ons hoge kwaliteitsniveau bereiken wij door bijscholing, regelmatig overleg, intervisie, kennisoverdracht en teambuilding.

Aandacht & Plezier

Wat al onze fysiotherapeuten drijft is: mensen helpen. Fysiotherapie is daarbij eigenlijk alleen het middel. Wij hebben tijdens de behandeling aandacht voor u als mens, wij zijn niet alleen gericht op uw klachten. We stellen alles in staat om uw behandeling zo aangenaam mogelijk te maken en daarbij ook plezier te hebben.