Met de fysiotherapeut bent u snel weer in beweging
Bezoek onze locatie
Eerste Zeine 120 Waalwijk
Stuur ons een e-mail
info@fysiotherapie-elegance.nl
Whatsapp
06-11919425

Bewegen bij kanker

Behandeling van kanker gaat vaak gepaard met bijwerkingen zoals een verslechtering van de conditie en extreme vermoeidheid, welke tot lang na de behandeling kunnen aanhouden. Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat meer bewegen en het opbouwen van conditie een positieve bijdrage levert aan de kwaliteit van leven en het vertragen van de aandoening. Daarom heeft Fys'Optima een specifiek beweegprogramma ontwikkeld voor (ex)kankerpatiënten.

Doelstelling

We willen uw kwaliteit van leven optimaliseren door uw conditie en spierkracht te verbeteren, uw vermoeidheid te verminderen en contact met lotgenoten te faciliteren.

Plan van aanpak

Na een individuele intake stelt u samen met een gespecialiseerde fysiotherapeut een programma op. Enerzijds willen we een zo groot mogelijk resultaat boeken, daarnaast staat voorop dat u plezier heeft in de training.

Tijd & tarief

Het programma omvat een individuele intake, 3 maanden groepstraining (2x per week), gevolgd door 6 maanden groepstraining (1x per week). Elke 3 maanden vindt een individuele evaluatie plaats, waarin specifieke metingen worden verricht om de voortgang en vervolgdoelen te bepalen. De week ziet er als volgt uit, we trainen 1x in het zwembad en 1x in de fitness ruimte van Basic Fit. Het programma wordt voor het grootste deel vergoed via uw zorgverzekeraar. Voor meer informatie over dit programma kunt u contact met ons opnemen.

Aanmelden

Heeft u een vraag of opmerking, of wilt u u aanmelden voor dit beweegprogramma aarzel dan niet en neem contact met ons op.