Met de fysiotherapeut bent u snel weer in beweging
Bezoek onze locatie
Eerste Zeine 120 Waalwijk
Stuur ons een e-mail
info@fysiotherapie-elegance.nl
Whatsapp
06-11919425

Update Coronavirus: 24 maart 2020

Lieve mensen,

Zoals velen van jullie gisteren hebben vernomen in de persconferentie van het ministerie, moeten wij onze deuren als fysiotherapeut voor face-to-face behandelingen sluiten tot zeker 6 april. Face-to-face behandelingen zijn namelijk per direct tot 6 april verboden. Ruim voor 6 april zullen we horen of er eventueel nog een verlenging van deze maatregel komt. 

Wij zullen degenen die nog een geplande afspraken hebben staan bij onze praktijk telefonisch benaderen voor het verzetten van de afspraak.

Concreet betekent dit dat we u alleen nog consulten kunnen aanbieden per telefoon of in de vorm van een videoconsult. In uitzonderlijke gevallen kan door de huisarts bepaald worden dat een behandeling noodzakelijk is en kan er alleen onder strikte voorwaarden behandeld worden.

Voor eventuele vragen of spoed kunt u ons bereiken op info@fysiotherapie-elegance.nl of telefonisch via 06-11919425/0416-650700. Wij zijn van 8.00 tot 16.00 uur bereikbaar, buiten deze tijden mag u de voicemail inspreken.

Hopelijk tot snel, houd rekening met elkaar en volg de richtlijnen van het RIVM!

Met vriendelijk groet,

 

Team Elegance